BBDO West

Project Description

Hip, high-style, smart—BBDO West is blazing paths in advertising and needed an update to its workspace that kept the creative juices flowing. And the people, too. Always on the move, they wanted flexible furniture that could be moved and repositioned without needing a bodybuilder. The cramped, divided offices in the existing building needed to be blown out to create an

open, collaborative space. Visitors get a brighter, roomier reception area, with a hand-drawn Sharpie cityscape mural that gives the illusion of depth and extra space. High-contrast colors reflect the high-energy work environment. For downtime: a kitchen, foosball table, and self-serve bar for the end of the day when it’s time to stop creating and start unwinding.

Project Details

  • Client: BBDO West
  • Location: San Francisco, CA
  • Program: break and gaming area, privates offices, open workspace, kitchen, open collaboration spaces
  • Size: 17,000 SF