Double Dutch

Project Description

Double Dutch's previous location had employees scattered over several floors—not efficient or conducive to business. A small miracle in San Francisco, they found a building where an employee count of up to 260 could be housed on one floor, and asked us to transform the space. We created a large, welcoming entry where employees eat, gather, collaborate, and hold company events (they are, after all, event app designers);

transformed a dark computer storage cage into a light-filled all-hands room for meetings; and converted the exterior offices to breakout and collaborative spaces. By keeping some elements intact and only replacing what was necessary, we were able to stay within the budget and deliver a renovated space that is changing their company culture. (Collaboration between NicholsBooth and McLean Bergel Design)

Project Details

  • Client: Double Dutch
  • Location: San Francisco
  • Program: Breakroom, Conference rooms, training room, benching
  • Size: 35,000 SF
  • Credits: Collaboration between NicholsBooth and McLean Bergel Design; Photographer : Jasper Sanidad