Engineering Firm

Project Description

This large conference center was a newly designed space. It needed to flexibly shrink from a 3,300-sf space to up to three smaller spaces. Integration of the lighting, A/V systems, and partitions had to work whether one space or three, and the client requested the highest level of speech privacy. The design created soundproof spaces with high-end media services and a flexible Skyfold partition system

that sits recessed in the ceiling when not in use. While a neutral background was required for video conferencing, the rich palette of materials and variations in surfaces keep the space from sinking into drab. With blackout shades, multiple flat screens, and a centralized, ceiling-mounted microphone system, the company’s media and communications options catapulted into the 21st century.

Project Details

  • Client: Confidential
  • Location: San Francisco, CA
  • Program: executive briefing center, conference room, privates offices, open workspace, kitchen
  • Size: 3,300 SF